Brug dit talent hos os


Vi leder efter medarbejdere, der er vilde med teknologi og formår at imødekomme de stigende krav til sikkerhed og compliance, som vi bliver mødt med i finanssektoren. Vi er 670 dedikerede medarbejdere i Silkeborg og Roskilde samt 180 konsulenter i Polen, som hver dag sørger for, at vores kunders IT-drift kører sikkert, compliant og stabilt. Tjek vores ledige stillinger og find ud af, om du skal med på rejsen.

Hvordan foregår rekruttering hos os?


Rekrutteringen begynder med, at vi læser ansøgninger og CV, hvor vi har øje for dine kompetencer i forhold til den ledige stilling, du har søgt.


Vi vælger derefter et antal kandidater til en første samtale. Hvis vi vurderer, at der er et muligt match, får du mulighed for at komme til en anden samtale.


Vi benytter os af personlighedstest i forbindelse med anden samtale, og vi indhenter en eller flere referencer. Det foregår efter aftale med dig, og du får selv lov at vælge, hvem vi skal kontakte.


Vi tjekker desuden, om du er registreret i RKI. Vi har også brug for at se originalen af dit seneste eksamensbevis og billed-id samt din aktuelle straffeattest, som du selv indhenter.


I JN Data ønsker vi at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste talenter - uanset race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse.Uopfordret ansøgning og Jobagent


Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger, men vi vil opfordre dig til i stedet at tilmelde dig vores Jobagent, da det er langt mere effektivt. Så får du besked, når en relevant stilling bliver slået op.


Vi slår størstedelen af vores ledige stillinger op, men skulle du alligevel have lyst til at tage kontakt til os, lytter vi selvfølgelig også gerne.

Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål om en konkret stilling, kan du ringe eller skrive til kontaktpersonen i jobopslaget. Hvis du har generelle spørgsmål til os, kan du kontakte HR.