Brug dit talent hos os


Vi leder efter medarbejdere, der er vilde med teknologi og formår at imødekomme de stigende krav til sikkerhed og compliance, som vi bliver mødt med i finanssektoren. Vi er 700 dedikerede medarbejdere i Silkeborg og Roskilde samt 100 konsulenter i Polen, som hver dag sørger for, at vores kunders IT-infrastruktur kører sikkert og stabilt. Tjek de ledige stillinger og find ud af, om du skal med på rejsen.

Hvordan foregår rekruttering hos os?


Rekrutteringen begynder med, at vi læser ansøgninger og CV, hvor vi har øje for, hvad dine kompetencer er i forhold til den ledige stilling, som du har søgt.


Vi vælger derefter et antal kandidater til en første samtale. Hvis vi vurderer, at der er et muligt match får du mulighed for at komme til en anden samtale.


Vi benytter os af personlighedstest og færdighedstest i forbindelse med anden samtale og vi indhenter en eller flere referencer. Det foregår efter aftale med dig, og du får selv lov at vælge, hvem vi skal kontakte.


Vi tjekker også, om du er registreret i RKI. Vi har også brug for at se originalen af dit seneste eksamensbevis og billed-id samt din aktuelle straffeattest, som du selv indhenter.

Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål om en konkret stilling, kan du ringe til kontaktpersonen i jobopslaget. Hvis du har generelle spørgsmål til os, kan du kontakte HR.