Jeg bliver motiveret af komplekse problemstillinger, og det er der ingen tvivl om, at man hurtigt kan komme til at arbejde med her
Allan Sejer Djurhuus Tannebæk, Contract Manager

Efter at jeg blev færdig som Cand.merc.(jur.) i sommeren 2018, blev jeg gjort opmærksom på et job som Contract Manager Assistant hos JN Data. Jeg havde specialiseret mig i databeskyttelsesforordningen, men havde på studiet også taget forløb både omkring forhandlingsteknik og kontraktudarbejdelse. Det viste sig hurtigt, at mine kvalifikationer og jobbet i Procurement var et godt match, og kort tid efter tjekkede jeg ind på kontoret i Silkeborg.

Selvom jeg var nyuddannet, havde jeg fra første dag store ambitioner om at blive dygtigere, udvikle mig og tage et stort ansvar. Jeg bliver motiveret af komplekse problemstillinger, og det er der ingen tvivl om, at man hurtigt kan komme til at arbejde med her. Og når man så tilmed får lov til at påtage sig flere og flere opgaver med mere og mere ansvar, så er det altså fedt at gå på arbejde. IT-verdenen er ny for mig, men jeg har fået god oplæring og støtte fra kollegaer, og nu føler jeg faktisk, at jeg er godt klædt på, når jeg forhandler IT-kontrakter, og der står ikke længere Assistant bagved Contract Manager.

En af de mest interessante opgaver er at arbejde med vores IBM-aftaler, hvor en meget erfaren kollega lærer mig op. Jeg kan mærke, at jeg hele tiden rykker mig og får en bedre forståelse af, hvordan kontrakterne er skruet sammen, og hvordan de skal vedligeholdes, så vi sikrer, at vores kunder får de bedste løsninger. Vores indkøbsfællesskab er nemlig en del af det fundament, som JN Data står på, og som kommer både virksomheden og kunderne til gode.

Navn: Allan Sejer Djurhuus Tannebæk

Stilling: Contract Manager

Uddannelse: Cand.merc.(jur.)