Jeg kommer oprindeligt fra Iran, men jeg har boet i Danmark siden 2013 og fik job hos JN Data i 2014. Det er dejligt, at jeg kan bruge min uddannelse her i landet, og at JN Data sætter pris på de kompetencer, som jeg kommer med
Arash Shahkarami, Lead DBA, IT Solution Focused Operation

Jeg er ikke i tvivl om, at mit job påvirker omverdenen, fordi den finansielle del af vores samfund skal fungere 24 timer i døgnet. Det har indflydelse på folks dagligdag, hvis de eksempelvis ikke har adgang til deres netbank, når de har brug for det. Helt konkret arbejder jeg med SQL-server på SDC’s corebank, som er den database, der ligger bagved netbanken. SDC’s medlemsbanker gør alle brug af den samme platform, og det er faktisk cirka 30 procent af bankerne i Danmark samt flere banker i Norden, der er afhængige af, at vi har styr på databasen. Hvis vi eksempelvis kan se, at korttransaktioner er langsomme, så finder vi ud af, hvad der er galt og optimerer løsningen, så den spiller igen.


Jeg kommer oprindeligt fra Iran, men jeg har boet i Danmark siden 2013 og fik job hos JN Data i 2014. Det er dejligt, at jeg kan bruge min uddannelse her i landet, og at JN Data sætter pris på de kompetencer, som jeg kommer med. Det har selvfølgelig været udfordrende at skulle lære en nyt sprog og en anden kultur at kende, og det var faktisk en af årsagerne til, at jeg valgte at være mentor for vores polske konsulenter, som sidder i Warszawa, men arbejder i vores afdeling. Jeg kan nemt sætte mig ind i deres situation, og vil gerne sørge for, at samarbejdet fungerer optimalt.

Navn: Arash Shahkarami

Stilling: Systemprogrammør, Application Hosting

Uddannelse: Master, it-ingeniør