Det kræver en god forståelse af andre mennesker, og hvad der motiverer dem, og det er noget af det, jeg virkelig synes er spændende at dykke ned i
Boris Sønderskov, Technical Lead, Server Factory

Rollen som Technical Lead kan vel bedst beskrives som én, der er med til at lede et fagområde uden at have personaleansvar. I virkeligheden er man lederens højre hånd og støtter lederen i det daglige arbejde i afdelingen. Netop samspillet med lederen vægter jeg meget højt, og det fungerer rigtig godt. Det er en nyere rolle i JN Data, og derfor har jeg sammen med mine Technical Lead-kollegaer i resten af organisationen haft mulighed for at præge, hvordan rollen skulle defineres.


Noget af det jeg lægger stor vægt på er samspillet med kollegaerne, da det jo blandt andet er min opgave at sikre, at vi får løst opgaverne i afdelingen på den bedst mulige måde. Det kræver en god forståelse af andre mennesker, og hvad der motiverer dem, og det er noget af det, jeg virkelig synes er spændende at dykke ned i. Samtidig fungerer jeg som bindeled mellem mine teknisk dygtige kollegaer og kunderne, så vi sikrer, at kunderne får en god oplevelse, når de har behov for at få leveret en server.


Selvom jeg har min daglige gang på kontoret i Roskilde, prioriterer jeg at være i Silkeborg tre dage om ugen hvert 14. dage. Synlighed er vigtigt, når man har mit job, og det handler i høj grad om at vise vejen, så vi sammen kan blive endnu dygtigere.

Navn: Boris Sønderskov

Stilling: Technical Lead, Server Factory

Uddannelse: Bachelor, Teknisk Universitet og IT System Administrator