Det har været altafgørende for mig, at der er blevet lyttet til mine karriereønsker, så jeg nu har et job, hvor jeg bidrager med min tekniske viden på et overordnet niveau
Kristian Hjuler Kristensen, Solution Architect, Solutions Architecture

Når jeg skal beskrive min karriere i JN Data med et enkelt ord, må det være udvikling. Med erfaring fra flere forskellige områder i JN Data landede jeg i et job, hvor jeg som Graduate Architect fik mulighed for at prøve forskellige aspekter af arkitektfaget. Som Enterprise Arthitect skal man hæve sig op i helikopteren og anskue vores it-infrastruktur på et mere abstrakt niveau, mens man som Solution Architect skal designe løsninger og sørge for, at de kan implementeres i vores setup. Begge dele er spændende, men mit drømmejob var Solution Architect.


Jeg har en bachelor i datalogi og en kandidatuddannelse i IT, kommunikation og organisation, hvilket førte mig til JN Data, hvor jeg først var Project Portfolio Manager og senere blev projektleder. Men i de jobs savnede jeg den tekniske del, som jeg havde på datalogistudiet.


Det har været altafgørende for mig, at der er blevet lyttet til mine karriereønsker, så jeg nu har et job, hvor jeg bidrager med min tekniske viden på et overordnet niveau, og samtidig skal samarbejde med alle de andre dygtige kollegaer på tværs af organisationen for at skabe den bedste løsning til gavn for vores kunder.

Navn: Kristian Hjuler Kristensen


Stilling: Graduate Architect


Uddannelse: Cand.it. i IT, Kommunikation og Organisation (ITKO)