Jeg forventer, at mine medarbejdere er indstillet på at følge med tiden og udvikle sig, så deres kompetencer er tidssvarende
Lone Borby Lancestremere, Department Manager, Planning & Control

Mit mantra er, at hvis man ikke udvikler, så afvikler man. Det er min klare tilgang til ledelse, og jeg forventer, at mine medarbejdere er indstillet på at følge med tiden og udvikle sig, så deres kompetencer er tidssvarende. Det handler ikke kun om at komme på kursus, men det handler i lige så høj grad om, at vi i afdelingen sørger for at dele den viden, vi har med hinanden. Det betyder, at vi bliver mindre sårbare, hvis nøglepersoner er fraværende.


Som leder er det min fornemmeste opgave at stå til rådighed for mine medarbejdere og tilbyde sparring, hvilket vi i JN Data har formaliseret med 1:1 samtaler cirka en gang om måneden. Det giver både mig og medarbejderne mulighed for tale om samarbejde og trivsel, og det er jo ingen hemmelighed, at jeg som leder også hele tiden kan blive bedre.


Jeg har været i JN Data siden 2012. Jeg begyndte som teamleder og blev i foråret 2016 afdelingsleder. Med mere end 20 års erfaring i den finansielle it-branche tør jeg godt sige, at JN Data har formået at udvikle sig og spiller en afgørende rolle i den finansielle sektor. Men samtidig skal vi stadig udvikle os i forhold til de krav, der eksempelvis er til sikkerhed og compliance.

Navn: Lone Borby Lancestremere


Stilling: Department Manager, Planning & Control


Uddannelse: EFG – handel og kontor