Er du på udkig efter et spændende studiejob eller praktikforløb?

Praktik


Hos JN Data har vi løbende praktikanter fra en bred vifte af uddannelser, som kommer både fra folkeskoler, gymnasier, handelsskoler, erhvervsakademier, tekniske skoler, universiteter med mere. Vi tilbyder praktikforløb inden for mange forskellige områder og hører gerne, hvor dine interesseområder ligger, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Hvis du som en del af din uddannelse ønsker at søge en praktikplads hos os, hører vi meget gerne fra dig.

Jeg kendte ikke JN Data, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Jeg blev mødt med åbne arme og mærkede hurtigt, at de virkelig ønskede at få mig ombord og lære fra sig.
Jørgen Køldal, tidligere praktikant i Planning & Control under sin uddannelse som datamatiker

Læreplads


Vi uddanner både datateknikere med speciale i infrastruktur og IT-supportere, så hvis du er i gang med en af de uddannelser og ønsker en læreplads, hører vi meget gerne fra dig.

Udover sidemandsoplæring og sparring med kollegaerne i Netværk, stiller JN Data også en læringsplatform til rådighed, hvor man kan nørde teknik, hvilket jeg har brugt en del tid på. Jeg lærte meget af at være elev, og at jeg er stolt af at kunne skrive på CV’et, at jeg har været hos JN Data.
Patrick Leth, tidligere elev i Network Optimisation & Reliability under sin uddannelse som datatekniker

Studiejob


Vi har studentermedhjælpere ansat i flere forskellige funktioner og afdelinger. Vi har glæde af ny viden og du får som studentermedhjælper mulighed for at prøve kræfter med den teori, du har tilegnet dig gennem dit studie. Studentermedhjælpere bliver som oftest ansat på 15 timer om ugen, så der stadig er tid til at passe studiet. Hold øje med vores ledige stillinger som studentermedhjælper.

Indlæringskurven har været stejl, og samtidig har jeg oplevet ufatteligt hjælpsomme kollegaer, der har hjulpet mig fra første færd. Selvom jeg løser administrative opgaver i teamet, er det helt tydeligt for mig, hvad vi bidrager med – vi holder jo den finansielle sektor kørende nat og dag.
Sara Nassaj, Studentermedhjælper i z/Infrastructure

Samarbejde med studerende


Vi samarbejder løbende med studerende, eksempelvis i forbindelse med bachelor- eller specialeskrivning. Hvis det lyder som noget for dig, hører vi gerne fra dig omkring dine ønsker og ideer.