Vores virksomhed spiller en afgørende rolle

Bygger på et stærkt fundament
Company Film.jpg

Tag et kig på vores Company Film, hvor du kan få et indblik i, hvem vi er, og hvor vigtig en rolle JN Data spiller i den finansielle sektor i Danmark.

JN Data leverer sikker, compliant og stabil IT-drift og -infrastruktur til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vores løsninger betyder også, at bank- og realkreditkunder eksempelvis kan overføre penge i netbanken, bruge dankortet, få udbetalt løn eller benytte Mobilepay og Apple Pay.


Fordi vi direkte eller indirekte er inde over mange forskellige services til ansatte og forbrugere, er det helt afgørende, at vores datacenter er en velsmurt maskine, hvor kapacitet, svartider, tilgængelighed og sikkerhed er i top.


Vores dedikerede medarbejdere er nøglen til, at vi fortsat vedligeholder og opbygger fremtidens IT-løsninger til en finansbranche i rivende udvikling. I Danmark har vi kontorer i Silkeborg og Roskilde, og sammen med vores konsulenter i Polen er vi cirka 850 IT-professionelle.


JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC Financial Technologies, som sammen med EG Silkeborg Data udgør vores seks kunder.