Redegørelse om cyberstresstest af JN Data

June 27, 2024

Testen har ikke givet anledning til tilsynsreaktioner over for JN Data. JN Data har, ligesom de øvrige deltagere, fået individuelle læringspunkter inden for de fem temaer.

JN Data modtager Deloittes pris som Best Managed Company

May 29, 2024

JN Data er blandt de 10 virksomheder i Danmark, der modtager prisen som Best Managed Companies 2024.

JN Data holder driftsomkostninger i ro til gavn for kunderne

March 5, 2024

JN Datas årsresultat for 2023 er efter skat 9,2 millioner kroner, hvilket er i overensstemmelse med virksomhedens forventninger. Omsætningen lander på 2,255 milliarder kroner, hvilket er en vækst på 143 millioner kroner i forhold til året før.

BEC og JN Data udvider stort samarbejde om it-drift

November 21, 2023

BEC samler endnu flere driftsopgaver hos JN Data for at skærpe sit fokus på at levere ny finansteknologi og for at styrke it-driften i BEC og JN Data.

JN Data vinder Dansk Erhverv-prisen 2023

September 6, 2023

Vi har vundet Dansk Erhverv-prisen 2023 for vores energieffektive datacenter, som fører overskudsvarme ud i fjernvarmenetværket. Prisen blev overrakt til Dansk Erhvervs Årsdag af H.K.H Kronprinsessen.

Forventet resultat med fokus på cybersikkerhed og bæredygtighed

March 14, 2023

JN Datas årsresultat for 2022 er efter skat 9,6 millioner kroner, hvilket er i overensstemmelse med direktionens forventninger. Omsætningen lander på 2,1 milliarder kroner, hvilket er en vækst på cirka 100 millioner kroner, og dette drives af et stigende aktivitetsniveau i indkøbsfællesskabet, som JN Data driver på vegne af kunderne.

Velkommen til ny Senior Vice President for Operations

October 22, 2022

I dag byder vi velkommen til Peter Fabricius, som er vores nye Senior Vice President for Operations. Han kommer fra en stilling som VP for Technology Management i TDC NET, og med sig til JN Data bringer han en solid teknisk forståelse fra mere end 30 års driftserfaring samt en uddannelse som Ms.Sc.Computer Science.

Kode og kundekontakt gennemsyrer Jørgens hverdag

September 21, 2022

For den tidligere sygeplejerske Jørgen Køldal blev uddannelsen som datamatiker et skridt på vejen mod at blive en del af JN Data. I dag arbejder han med planlægningen af kundernes drift på vores Mainframe.

Fascination af cybersikkerhed er Malenes brændstof

August 8, 2022

Malene Toft Volt er vild med cybersikkerhed. Specielt alle de områder, som ikke direkte handler om det tekniske aspekt i forhold til at overvåge infrastrukturen og reagere på trusler.

Flere services til færre penge tegner årets resultat 2021

March 24, 2022

JN Datas årsresultat for 2021 efter skat er 8,6 millioner kroner, hvilket er i overensstemmelse med direktionens forventninger. Omsætningen lander på lige godt 2 milliarder kroner, hvilket er mindre end året før.

JN Data køber grøn strøm fra ny solcellepark

December 10, 2021

Sammen med en række virksomheder i den finansielle sektor har JN Data indgået en aftale om at få leveret grøn strøm fra Better Energy. Elkøbsaftalen indebærer, at Better Energy opfører en helt ny solcellepark. JN Data er den største bidragsyder i aftalen med Better Energy og får med aftalen dækket virksomhedens el-forbrug med ny grøn strøm.

Datacenter opnår grøn certificering

October 8, 2021

Med den grønne certificering af datacenteret har JN Data fået et bevis på, at vi har et bæredygtigt setup. Det betyder, at Datacenter Industrien har blåstemplet vores varmepumpe-løsning, hvor vi sender overskudsvarmen ud til fjernvarmeforbrugerne. JN Data har siden 2017 leveret overskudsvarme til Silkeborg Forsyning svarende til forbruget i cirka 420 enfamilieshuse.

Årsrapport 2020: JN Data leverer forventet resultat

March 12, 2021

JN Datas årsresultat for 2020 efter skat er 8,8 mio. kr., hvilket er i overensstemmelse med direktionens forventninger i årsrapporten for 2019. Omsætningen udgør i 2020 2,2 mia. kr., hvilket er en vækst på 134 mio. kr. i forhold til 2019.

Ny Microsoft datacenterregion understøtter vores satsning på cloud

December 7, 2020

Vores gode samarbejde med Microsoft sætter ekstra skub i JN Datas strategiske fokus på Cloud. Etableringen af en Microsoft datacenterregion i Danmark er ifølge administrerende direktør Søren Lindgaard en fantastisk mulighed for JN Data og ikke mindst kunderne.

Lyt til Jyske Bank-podcast med Søren Lindgaard

September 25, 2020

I en ny podcast med titlen ”Når skidtet går ned” sætter vores direktør Søren Lindgaard ord på, hvad der foregår bag kulisserne, når danskerne betaler med kort eller mobilen. JN Data er nemlig ansvarlig for infrastrukturen, der danner grundlag for betalingsnetværket i en lang række danske banker.

Grøn strøm giver bæredygtig drift af datacenter

September 14, 2020

JN Data har omlagt til 100 procent grøn strøm. Virksomheden har nemlig investeret i vindenergi fra danske vindmøller. Det giver kunderne i op mod halvdelen af den finansielle sektor grøn drift af deres IT-infrastruktur.

Kasper tog turen fra praktikant til sikkerhedskonsulent

August 26, 2020

Mød Kasper Thastrup Tindbæk, der i 2018 begyndte som praktikant og hurtigt fik smag for IT-infrastruktur og JN Data som arbejdsplads. Næste skridt i karrieren var et Graduate-forløb, og i dag er han sikkerhedskonsulent i Security Governance & Risk Management.

Ung projektleder kickstarter karrieren hos JN Data

July 1, 2020

Jakob Nørgaard er en af tre nye junior projektledere, som begyndte hos JN Data den 1. juni. Et par dage før opstarten afleverede han sit speciale på Aarhus Universitet og kan nu kalde sig cand.it.

JN Data reducerer omkostninger med mere end 100 millioner kroner om året

May 28, 2020

I den løbende proces med at reducere omkostninger har JN Data udarbejdet besparelsesinitiativer, som skal sænke de årlige omkostninger med mere end 100 millioner kroner om året frem mod 2022.

Græsset er ikke altid grønnere på den anden side

May 20, 2020

Fra tid til anden vender medarbejdere tilbage til JN Data. Vi har taget en snak med et par af de tilbagevendte for at høre dem om, hvad der fik dem til at genvælge JN Data som arbejdsplads.

Erfaren direktør med ansvar for HR & Communications

May 1, 2020

Dorte Gade er ny Senior Vice President for HR & Communications og bliver en del af vores Executive Management Team. Hun har stor ledelsesmæssig erfaring fra lignende jobs gennem to årtier.

Årsrapport 2019: Fokus på sikkerhed og compliance

March 4, 2020

2019 har været præget af, at JN Data har arbejdet målrettet med sikkerhed og compliance. Det skal ses i lyset af de øgede krav til virksomheder i den finansielle sektor, hvor JN Data som leverandør af IT-drift og teknisk infrastruktur spiller en afgørende rolle.

Velkendt ansigt som ny Senior Vice President for Security & Compliance

February 3, 2020

Martin Lenschau Hansen er ny Senior Vice President for Security & Compliance, hvor han som en del af topledelsen i JN Data skal være med til at videreudvikle virksomheden

Regeringens Klimapartnerskaber: Søren Lindgaard inviteret med da IT-branchen diskuterede grøn omstilling

January 15, 2020

Til et møde på Børsen gav JN Datas direktør sit input til regeringens Klimapartnerskab for service, it og rådgivning. Bedre mulighed for at udnytte overskudsvarme fra datacentre, tilskud til solceller og en åben invitation til Erhvervsministeren var hans bidrag til debatten.

JN Data-kontrakt med Microsoft får grønt lys af Finanstilsynet

December 6, 2019

JN Data har fået bekræftet af Finanstilsynet, at virksomheden og dermed store dele af den finansielle sektor lever op til kravene i Outsourcingbekendtgørelsen.

Fra events og turisme til JN Data

November 25, 2019

31-årige Sofie Lillethorup er kommet til JN Data med en noget anden baggrund end de fleste. Med en BA i Kommunikation og Erhvervsøkonomi, og en Kandidatuddannelse i Service Management, er der et stort spænd fra hendes merkantile baggrund.

Besat af IT-sikkerhed

November 16, 2019

David Thejl-Clayton har modtaget den fornemme titel som Årets IT-talent, da han blev kåret af Teknologiens Mediehus inden for kategorien IT-konsulent. Som IT-sikkerhedskonsulent spiller David en nøglerolle i JN Datas udvikling af de sikkerhedsservices, vi tilbyder vores kunder.

Søren omsatte teori til praksis i praktikken

November 12, 2019

Søren Lykke Christensen har netop afsluttet et 10-ugers praktikforløb i JN Datas Application Hosting-afdeling – et forløb han beskriver som det perfekte match, hvor han fik omsat det, han har arbejdet mest med på studiet til praksis.

Ny finansdirektør hos JN Data

October 24, 2019

JN Data får ny CFO, Jacob Moesgaard, som kommer med solid erfaring fra lignende jobs. Han afløser Henrik Aamann Nielsen, som har været CFO og konstitueret leder af forretningsenheden Technology Development.

Vores årsregnskab er ude nu

March 8, 2019

Mod slutningen af 2018 blev ejerkredsen bag JN Data udvidet med de tre store kunder Bankdata, SDC og BEC. Sammen med Jyske Bank og Nykredit udgør de tre bankcentraler nu ejerkredsen, og direktørerne i centralerne sidder med i bestyrelsen. Det nye ejer-setup sikrer et stærkt fundament for den videre udvikling af JN Data.

Topledelsen bliver udvidet

January 29, 2019

JN Data byder velkommen til Flemming Brink og Martin Petersen. De to erfarne ledere tiltræder 1. februar som led i, at JN Data udvider og styrker topledelsen og ændrer på organisationen, så den bliver endnu mere enkel og med et stærkere kundefokus.

Ny ejerstruktur styrker JN Data

December 18, 2018

Ejerkredsen bag JN Data er i dag blevet udvidet med Bankdata, BEC, SDC, der overtager en del af aktierne i virksomheden. Ejerkredsen udgøres herefter af disse tre datacentraler samt Jyske Bank og Nykredit.

Velkommen til Søren Lindgaard

October 1, 2018

Ny mand i direktørstolen hos JN Data er 46-årige Søren Lindgaard, der kommer fra en stilling som administrerende direktør for Eniig Fiber.