Tænd for knappen - hvis du er 'ON'
ON
OFF

Vi gør det usynlige

Som medarbejder i JN Data er du med til at drifte Danmarks økonomi. Vi har ansvaret for it-infrastrukturen i størstedelen af landets finansielle sektor, og vi arbejder energisk og minutiøst for en sikker, compliant og stabil drift. Du kan også sige, at vi gør det usynlige. Næsten hver gang danskerne gennemfører en betaling eller bruger deres mobilbank, kan de sende os en venlig tanke.

Vi er ejet af de tre finans-it virksomheder Bankdata, BEC og SDC samt af Jyske Bank og Nykredit, som sammen med EG Silkeborg Data også er vores kunder. Vi er ikke de mest synlige, men vi er overraskende store og mærkbare. Du får 850 kolleger, og du samarbejder med vores kunder om vitale løsninger, der når ud til millioner af danskere og over 40.000 ansatte i mere end 200 banker og realkreditinstitutter. Vi har også et værdifuldt indkøbsfællesskab og køber ind for summer, der kan gøre enhver svimmel.

Med vores rolle og formål følger et stort ansvar. For hverdagen og fremtiden for virksomheder og danskere afhænger af, at deres bank og realkreditinstitut kan servicere dem. Vi er klar, og vi gør det ordentligt. We’re on!

Vi gør det seriøst

Som medarbejder i JN Data er du en del af en arbejdsplads med en imponerende rytme – både når vi drifter, og når det brænder på. Vi søger altid den næste forbedring og har beredskabet klar. Sådan er det, fordi vi står med driftsansvaret for it-infrastrukturen i det meste af den finansielle sektor. Vi er super seriøse og går ikke på kompromis. Vores løsninger skal altid virke.​

Uanset faglig baggrund og erfaring kan du udvikle dig både dybt og bredt i ​ JN Data. Blandt dine 850 kolleger finder du nogle af de mest anerkendte og nørdede specialister inden for områder som mainframe og netværk. Men det er kun en del af, hvad vi laver. Du kan arbejde med stort set alle teknologier i en sjældent set skala – både on-premise og med cloud. ​

Vi har blandt andet en af de største virtuelle server-farme, en af Europas største MS SQL-databaser, og vi er tilmed de eneste i Danmark med en nordisk certificering af vores Cyber Defence Center. Vi er ambitiøse, og vi vil hele tiden gøre det lidt bedre. We’re on!

Vi gør det sammen

Som medarbejder i JN Data bidrager du til et fællesskab, hvor vi er afhængige af hinanden –både kolleger imellem og i samarbejdet med vores kunder. Vi er sammen om at få drift, udvikling og compliance til at virke. Det gælder uanset, om du er i Roskilde, Silkeborg eller Warszawa.

Vores engagement er tårnhøjt, og vi er vilde med vores job. Faktisk på tværs af aldersgrupper, anciennitet og køn. Det ved vi fra vores medarbejdere, som også vurderer deres ledere højt. Det samme gør de med fleksibiliteten. Vi er ganske enkelt et fedt sted at være, og venligheden er slående.

Bæredygtighed er flere ting i JN Data. For os handler det blandt andet om vores sociale ansvar som en attraktiv arbejdsplads. Vi sætter dig og dit arbejdsliv højt på agendaen og har fokus på trivsel og kompetenceudvikling. Bæredygtighed handler også om investeringen i sol- og vindenergi til vores driftscentre, som er blandt de mest energioptimerede i Danmark, og hvor overskudsvarmen tilmed kommer mange lokale familier til gavn. Vi er der, og vi gør det bedste for hinanden. We’re on!

Vi gør det usynlige

vi gør det usynlige.jpg

Vi gør det seriøst

vi gør det seriøst.jpg

Vi gør det sammen

vi gør det sammen.jpg