Besat af IT-sikkerhed

David Thejl-Clayton har modtaget den fornemme titel som Årets IT-talent, da han blev kåret af Teknologiens Mediehus inden for kategorien IT-konsulent. Som IT-sikkerhedskonsulent spiller David en nøglerolle i JN Datas udvikling af de sikkerhedsservices, vi tilbyder vores kunder.

November 16, 2019

Det er David Thejl Claytons store engagement i at højne IT-sikkerheden i både JN Data og i Danmark generelt, der har sikret ham titlen som årets talent inden for et felt af IT-konsulenter.

- Jeg er meget glad for titlen som Årets IT-talent og den anerkendelse af mit arbejde, som følger med. Jeg er besat af IT-sikkerhed, og jeg arbejder hver dag for at blive endnu bedre og få en endnu bedre forståelse af, hvordan hele IT-puslespillet hænger sammen, siger han.

David Thejl Clayton blev indstillet af sin chef, som gav ham disse ord med på vejen:

- Davids hjerte banker for IT-sikkerhed, og med hans store engagement og dygtighed har han bidraget væsentligt til at modne JN Datas sikkerhed på netværksområdet. Davids store viden om IT-sikkerhed betyder, at han inviteres som taler på internationale konferencer om IT-sikkerhed, ligesom David er meget aktiv i netværksgrupper i Danmark og medskaber af en blog om IT-sikkerhed, siger Vice President for Cyber Defence Martin Kofoed.

Siden 1. november 2019 har David Thejl Clayton kunnet skrive afdelingsleder for Cyber Defence Center på visitkortet – et job, han på fire år har arbejdet sig op til fra juniorniveau i firmahierarkiet.

Læs hele Davids historie og hans karrierevej i den artikel, der blev bragt i forbindelse med kåringen.

Fakta:
- Det er Version2, Ingeniøren og Jobfinder, der kårer årets dygtigste IT-talenter.
- En fagjury af IT- og rekrutteringsspecialister samt repræsentant fra brancheorganisationer har identificeret Årets IT-Talent 2019 inden for kategorierne IT-konsulent, IT-udvikler og IT-projektleder.
- Kandidaterne er vurderet i forhold til fire parametre deres tekniske færdigheder, menneskelige færdigheder, evne til at tænke nyt og kreativt samt opnåede resultater.
- Herudover er der ingen andre krav til hverken alder, uddannelsesbaggrund, branche og lignende.