Erfaren direktør med ansvar for HR & Communications

Dorte Gade er ny Senior Vice President for HR & Communications og bliver en del af vores Executive Management Team. Hun har stor ledelsesmæssig erfaring fra lignende jobs gennem to årtier.

May 1, 2020

Dorte Gade kommer senest fra Systematic, hvor hun igennem otte år har haft ledelsesansvaret for Business Support Services, som har indbefattet Business Process Improvement, IT Management og HR. Inden da var hun HR-direktør hos Logica.

Dorte Gade er 57 år og er uddannet Cand.Scient. i Computer Science fra Aarhus Universitet. I JN Data skal hun være med til at opfylde vores ambitioner om at være blandt de dygtigste til at tiltrække og udvikle kompetente medarbejdere, som hver dag skaber værdi for vores kunder.

- JN Data har klare forretningsmæssige mål og arbejder målrettet med Human Resources som et middel til at nå de strategiske mål, som blandt andet handler om at styrke virksomhedens performancekultur, kundeorienteringen og eksekveringsevnen via stærkt samarbejde internt og medarbejderudvikling. Jeg glæder jeg mig til – i tæt samarbejde med mine kollegaer – at være med til at indfri de store ambitioner, siger Dorte Gade.