JN Data-kontrakt med Microsoft får grønt lys af Finanstilsynet

JN Data har fået bekræftet af Finanstilsynet, at virksomheden og dermed store dele af den finansielle sektor lever op til kravene i Outsourcingbekendtgørelsen.

December 6, 2019

JN Data har været i tæt dialog med Microsoft for at få tilpasset kontrakten, og de seneste justeringer har udmøntet sig i en ny kontrakt, som Finanstilsynet i et skriftligt svar til JN Data nu har godkendt.

Kardinalpunktet i kontrakten med Microsoft har drejet sig om aktiv godkendelse af deres underleverandører, som flere medier har beskrevet i den seneste tid.

Den positive melding fra Finanstilsynet betyder, at en betydelig del af hele den finansielle sektor fortsat kan udnytte de mange muligheder, som Microsoft Office 365 Cloud byder på.

Administrerende direktør i JN Data Søren Lindgaard er glad for, at den konstruktive dialog med henholdsvis Microsoft og Finanstilsynet har fået en passende afslutning.

- Det glæder mig, at vi i en god proces med Finanstilsynet og Microsoft har fundet en løsning, der betyder, at vi nu efterlever kravene i Outsourcingbekendtgørelsen, så vi fortsat kan bruge Microsoft Office 365 Cloud. Når jeg siger vi, henviser jeg selvfølgelig til det fællesskab med Jyske Bank, Nykredit og de tre bankcentraler Bankdata, BEC og SDC, som JN Data er en del af. Jeg er super stolt af det team, som på vegne af fællesskabet har landet denne løsning, som er til gavn for både vores kunder og deres kunder, siger han.