Ny Microsoft datacenterregion understøtter vores satsning på cloud

Vores gode samarbejde med Microsoft sætter ekstra skub i JN Datas strategiske fokus på Cloud. Etableringen af en Microsoft datacenterregion i Danmark er ifølge administrerende direktør Søren Lindgaard en fantastisk mulighed for JN Data og ikke mindst kunderne.

December 7, 2020

Microsoft offentliggør i dag sin mest omfattende investering i virksomhedens 30-årige historie i Danmark. Med investeringen ønsker Microsoft at styrke digitaliseringen af den offentlige sektor, digital innovation i danske virksomheder og anvendelsen af teknologi, der kan bidrage til en grønnere fremtid.

Investeringen omfatter etablering af en bæredygtig datacenterregion bestående af tre lokationer på Sjælland. Dette vil give danske kunder direkte adgang til Microsoft Cloud, sikkerhed i verdensklasse og muligheden for at opbevare data på dansk grund.

Microsoft er en strategisk samarbejdspartner og etableringen af en dansk datacenterregion skaber grundlaget for, at vi i endnu større grad kan anvende løsninger baseret på cloud. Vores forretning baserer sig på stabil, sikker og compliant drift til den finansielle sektor, og JN Datas opgave er at binde vores eksisterende systemer sammen med cloud-løsninger, så JN Datas fællesskab kan udnytte fordelene ved cloud til fulde. Dermed opnår vores kunder en højere udviklingshastighed, som de kan profitere af, når de udvikler løsninger til deres kunder og i sidste ende til bankernes kunder, siger administrerende direktør Søren Lindgaard

Læs hele historien her: Microsoft løfter Danmarks digitale infrastruktur og kompetencer med omfattende investering