Græsset er ikke altid grønnere på den anden side

Fra tid til anden vender medarbejdere tilbage til JN Data. Vi har taget en snak med et par af de tilbagevendte for at høre dem om, hvad der fik dem til at genvælge JN Data som arbejdsplads.

May 20, 2020

For Service Owner Michael Borvang var det blandt andet de faglige udfordringer, der fik ham til at søge tilbage til JN Data sidste år. Ifølge Michael kræver det nemlig en virksomhed af en vis størrelse at finde den forskellighed, der giver god varians i opgaverne.

- Efter tre år som daglig leder for IT-afdelingen i en anden virksomhed, savnede jeg både de faglige udfordringer og variansen i opgaverne, som de forskellige kunder med forskellig infrastruktur giver. At de er så forskellige, betyder jo, at de har forskellige krav og ønsker. Det er spændende at arbejde med.

En anden ting, Michael savnede i den tid, han var væk fra JN Data, var kollegerne.

- Jeg havde fornøjelsen af at komme tilbage til en masse gode kolleger. Allerede inden jeg startede, fik jeg mails, der bød mig velkommen tilbage. Så føler man sig værdsat, smiler han.

For Jesper Meldgaard Mortensen, der startede sin karriere i JN Data som Account Manager tilbage i 2005, og efter et par år ude vendte tilbage som afdelingsleder i 2016 - og nu er Vice President - var også udviklingsmulighederne et springende punkt for hans tilbagevenden

- Jeg har altid været glad for at være hos JN Data og ser det som en attraktiv og spændende arbejdsplads med gode vilkår, siger Jesper og fortsætter:

- Det, at jeg har fået mulighed for at tage nye karriereveje, er meget positivt, og jeg ser flere eksempler på kolleger, som har fået mulighed for at lave noget andet inden for andre kompetenceområder. Så selvom man er specialist inden for et fagområde, kan man stadig prøve en anden retning og specialisere sig i noget nyt.

Da Jespers hjerte banker for kunderne, er det unikke kunde- og ejerforhold, hvor beslutningskraften er tæt på, noget helt særligt. En anden ting, Jesper synes er spændende, er branchen - og ikke mindst de krav, det stiller.

- Det er specielt at levere IT til den finansielle branche. Nye krav og regulativer, der skal efterleves, har gjort det mere komplekst. Det er der Ikke så mange, der kan, og selvom vi ikke er i mål, er vi foran på dette område.