JN Data vinder Dansk Erhverv-prisen 2023

Vi har vundet Dansk Erhverv-prisen 2023 for vores energieffektive datacenter, som fører overskudsvarme ud i fjernvarmenetværket. Prisen blev overrakt til Dansk Erhvervs Årsdag af H.K.H Kronprinsessen.

September 6, 2023

"Med et særligt effektivt datacenter, der ikke alene drives af energi fra sol og vind, men også sender overskudsvarme ud i fjernvarmenetværket, er JN Data en virksomhed med slående digital handlekraft. Derfor vinder JN Data Dansk Erhverv-prisen 2023. Med prisen hylder Dansk Erhverv virksomheder, der netop udviser digital handlekraft."

Sådan lød det fra Dansk Erhverv i forbindelse med, at JN Data fik overrakt Dansk Erhverv-prisen 2023.

Søren Lindgaard var naturligt nok en meget glad og stolt direktør, da han på vegne af hele JN Data modtag prisen, som blev overrakt af H.K.H Kronprinsessen.

- Tusind tak til Dansk Erhverv for nomineringen blandt fire andre meget kompetente virksomheder og ikke mindst tak for prisen og opmærksomheden i forbindelse med Dansk Erhvervs årsdag. I JN Data er digitalisering og bæredygtighed en naturlig del af vores DNA takket være støtte og opbakning fra vores ejere, der har sat en klar retning for JN Data. Vi drifter vitale systemer for vores kunder og arbejder hver dag for en sikker, compliant og stabil IT-drift til gavn for store dele af den finansielle sektor – det kunne vi aldrig lykkes med uden alle de dygtige kollegaer, vi har i JN Data, siger Søren Lindgaard.

Du kan læse hele nyheden på Dansk Erhvervs hjemmeside:

https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/2023/september/jn-data-vinder-dansk-erhverv-prisen-2023/