Ny finansdirektør hos JN Data

JN Data får ny CFO, Jacob Moesgaard, som kommer med solid erfaring fra lignende jobs. Han afløser Henrik Aamann Nielsen, som har været CFO og konstitueret leder af forretningsenheden Technology Development.

October 24, 2019

En ny CFO er nu på plads i JN Data, og lederen af forretningsenheden Customers, Martin Petersen, bliver konstitueret som leder af Technology Development. Jacob Moesgaard tiltræder nu som ny CFO i JN Data. Han er en erfaren CFO, som bl.a. kommer med CFO erfaring fra Cembrit, Bioenergy & Thermal Power i Ørsted samt fra TDC Operations. Jacob Moesgaard er 48 år og bor lidt uden for Aarhus med sin hustru og to døtre. Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet.

- Jacob Moesgaard bringer – udover stærke kompetencer og en solid erfaring inden for økonomistyring – også viden og erfaring med outsourcing, som er et fokusområde i JN Data. Han har både en faglighed og en erfaring, som vil komme JN Data og vores kunder samt samarbejdspartnere til gode. Vi glæder os til at byde ham velkommen, siger Søren Lindgaard.

Jacob Moesgaard siger om det nye job hos JN Data:

- JN Data servicerer kunderne døgnet rundt med IT-drift alle ugens dage. Det kræver ikke kun en solid organisation, men også stærke værdier og et stort ønske om at lykkes til fordel for kunderne. Det gør JN Data allerede godt, og jeg tror på, at jeg kan bidrage positivt til den videre forretningsudvikling med mine erfaringer. JN Data er præget af et stærkt toplederteam, som jeg også glæder mig til at blive en del af.

Tak til Henrik Aamann Nielsen
- Henrik Aamann Nielsen har gennem næsten 5 år gjort en stor og positiv forskel for JN Data på forskellige poster. Han har gennem alle årene ydet en stor indsats, hvor han har en stor del af æren for, at der er kommet meget mere transparens i økonomien. Personligt har Henrik Aamann Nielsen været en stor hjælp og støtte for mig i forbindelse med, at jeg startede som direktør i JN Data for et år siden, siger Søren Lindgaard, CEO i JN Data.

Han fortsætter:

- Senest har Henrik Aamann Nielsen haft en nøgleposition i forbindelse med de ændringer, vi i JN Data gennemførte i starten af året med henblik på at forenkle organisationen og styrke evnen til at eksekvere. Samtidig med at Henrik har fastholdt fokus på den finansielle styring, har han også stået for etableringen og ledelsen af en ny forretningsenhed, Technology Development. Vi skylder Henrik Aamann Nielsen stor tak.