Tænd for knappen - hvis du er 'ON'
ON
OFF
Det har været altafgørende for mig, at der gennem tiden er blevet lyttet til mine karriereønsker, så jeg nu har et job, hvor jeg kan trække på min erfaring og blive udfordret på ny
Kristian Hjuler Kristensen, Security Architect, Security Governance

Når jeg skal beskrive min karriere i JN Data med et enkelt ord, må det være udvikling. Jeg har en bachelor i datalogi og en kandidatuddannelse i IT, kommunikation og organisation, hvilket førte mig til JN Data, hvor jeg først var Project Portfolio Manager og senere blev projektleder. I de jobs savnede jeg den tekniske del, som jeg havde på datalogistudiet, men heldigvis fik jeg mulighed for at blive Graduate Architect. Her fik jeg chancen for at stifte bekendtskab med at arbejde som både Enterprise og Solution Architect.

Som Enterprise Architect skal man hæve sig op i helikopteren og anskue vores IT-infrastruktur på et mere abstrakt niveau, mens man som Solution Architect skal designe løsninger og sørge for, at de kan implementeres i vores setup. Begge dele var spændende, men jeg valgte at fortsætte som Solution Architect, og jeg har gennem flere år nydt at designe løsninger til vores kunder sammen med alle mine kollegaer i de tekniske afdelinger.

Senest har jeg taget endnu et skridt i min karriere, hvor jeg bruger mine evner som arkitekt i en lidt anden kontekst. Som Security Architect i afdelingen Security Governance er det min hovedopgave at hjælpe med at operationalisere vores sikkerhedsregler, så vores dygtige specialister har klare rammer, når de skal designe IT-løsninger, der lever op til vores sikkerhedsprincipper og -regler. Derudover er der en kontinuerlig opgave i at betragte trusselsbilledet og vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de matcher hinanden.

Det har været altafgørende for mig, at der gennem tiden er blevet lyttet til mine karriereønsker, så jeg nu har et job, hvor jeg kan trække på min erfaring og blive udfordret på ny.

Navn: Kristian Hjuler Kristensen


Stilling: Security Architect, Security Governance


Uddannelse: Cand.it. i IT, Kommunikation og Organisation (ITKO)